Majas kuriosa

En väldigt ytlig dagbok.

Norrskedika

Kategori: Loppisshopping


Jag har fått hälsa på min goda vän Josefin som blivit lantis igen, och det med råge. Norrskedika heter landet och det var väldigt gulligt. Så här ser Josefins hus ut:



Hela huset är inte Josefins utan en fin etta är hennes. Mitt emot hennes etta ligger det här:







Hu.



Utbudet på denna enorma loppis var imponerande om än ganska väl prissatt. De hade böand annat stringhyllor för 700 kr styck, massor av tikhyllor, snygga gamla burkar och porslin. Men jag höll i plånboken som pappa skulle ha sagt.



Nu ska jag återgå till mitt tentapluggande, fast det är typ det sista jag vill. Jag börjar dock ångra att jag inte tog en närmare titt på de två stora bordslamporna, de kunde ha rockat mitt nya sovrum. Jag ska nämligen bli sambo med min pojkvän istället för med min bror och vi kommer att göra om en hel del. Det ska bli kul för då har man ett syfte med att drälla runt på loppisar, just nu är mitt hem nämnligen ganska komplett. Mne som sagt, nu ska jag kompletera mina kunskaper om det engelska språkets historia och inte planera heminredning. Inte.

ajam

Kommentarer

  • Smsa Låna säger:

    Jag hittade din blogg av en ren slump och jag har läst några av dina blogginlägg - det märks att du gillar att skriva :D

    2011-07-20 | 02:47:53
    Bloggadress: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här: