Majas kuriosa

En väldigt ytlig dagbok.

Stand up

Kategori: Allmänt


Ikväll blir det stand up!

http://www.katalin.com/index.php?mact=PDI_Events,cntnt01,detail,0&cntnt01event_id=2195&cntnt01detailtemplate=&cntnt01returnid=18 

Härlig måndag över lag, lagom mycket jobb, städad lägenhet och trevlig kvällsaktivitet. Nu ska jag bara klura ut vad jag känner för att äta. Jag tror sushi men jag tror att jag och min goda vän åt precis just det senaste vi käkade så jag behöver komma på något mer fanatasifullt. Alternativet är att jag lägger över det på henne och det känns helt rätt. Jag får bestämma nog.

ajam

Söndagspyssel

Kategori: Allmänt

Jag vaknade helt oförtjänt pigg som en lärka idag och kände mig sugen på att städa och fixa. Det är inte ofta. Jag har tagit hand om mina växter, fyllt i ansökan om examensbevis, min disk och inrett lite. Dessutom har jag gjort en powerpoint till jobbet och tagit en promenad OCH ringt mormor. Fy fan vad bra jag är.



Badade blommor i badkar.

Jag har kommit på två saker som min lägenhet skulle må bra av också. Jag vill ha Ikeas Stockholm-fåtölj som jag tjatat om och nya gardiner till köket. Jag har presentkort på indiska som jag fick i julklapp så jag ska nog kika lite i veckan. Jag har fått så många presenter på sista tiden; jul och examen på nästan samma gång. Här kommer ett urval:



Klassiska snöbollar. Passar perfekt nu när julen är bortplockad men vintern kvar.



Jag fick en turkos medlem till familjen.



Mammas och pappas gamla lampa har fått flyttta in i mitt 60- och 70-talsinspirerade vardagsrum. Sjukt nöjd.

ajam

Kupongjägare

Kategori: Shopping


Jag har sett ett par avsnitt av TLCs serie om kuponggalningar. Det de gör är nog omöjligt i Sverige men oavsett, de är alltid "homemakers" dvs de har inga jobb (ja det är ett jobb enligt dem men inte enligt mig, viktigt kanske men inte ett jobb) så de kan lägga 30 timmar/vecka på att leta kuponger så att de kan handlar 300 liter sköljmedel. Shit vilken jävla onödig grej. Jag stödjer och är själv ganska duktig på att vara medlem i oliak butiker och passa på att handla när man får 20% och dylikt men det där är sjukt. Sjukt.

ajam

Jag är tillbaka! (Fast jag var egentligen aldrig bort, bara jävligt upptagen med viktiga saker.)

Kategori: Shopping


Jag är sämst, jag vet, men jag tror inte att det gör så mycket. Först var det uppsatsen som tog all min energi och de senaste två veckorna har det varit mitt nya jobb som gjort mig utmattad men glad. Något annat som gör jag mig glad är alla skrikiga färger som butikerna fylls med, äntligen en vår där inte pasteller är i centrum utan korallblå, ärtgrönt och, gult och orange. Jag har köpt nya accecoarer på Indiska i dessa färger och håller nu på att fylla min korg med H&Ms träningskläder (yes, det är dags igen) och färgglatt pynt till mig själv. Sommaren kan börja snart tycker jag. Vår 1 mars beställes.


Exempel:



ajam