Majas kuriosa

En väldigt ytlig dagbok.

Mycket krage för höstrusk

Kategori: Shopping

 
Tröttshoppar från H&M:
 
 
 
Sov gott!
 
ajam
 
 

Vara hemma själv en söndag suger

Kategori: Nytt boende


Jag har skrattat åt gårdagen, bakat, städat, tvättat, fikat med lina och sedan blev det dags för söndagskväll. Jag älskar söndagskvällar. Inga måsten eller förväntningar, man är utvilad och det går många filmer på tv så man slipper komma på själv vad man vill se, men så blev jag ensam hemma med en beckfilm. Fan så värdelöst. Det spelar ingen roll hur många värmeljus jag tänder eller om jag dricker te. Jag saknar min partner. Patetiskt.

ajam

Buzzar pantenes hårvård

Kategori: Shopping


Jag har blivit utvald av buzzador att testa pantenes hårvårdserie. Jag ska köra produkter för tjockt och normalt hår och resten ska delas ut till bekantskapskretsen. Jag har redan börjat. Den här gången kom jag på att jag skulle tejpa fast all info på produkten så att alla får den och det lilla kortet med koden som man kan svara på frågor när man blivit buzzad av mig.

ajam

Idag pysslar jag

Kategori: Tips


Lagningshögen började nå midjehöjd. Inte okej. Vilken tur att jag har en så fin pfaff hobby att laga med. Jag har lagat fyra klänningar, åtta par leggings och två bh:ar. Bh:arna har jag lagat med hjälp av att avliva en tredje bh som tvättats så många gånger att den såg sorglig ut. Det som hänt de andra två var nämligen att byglarna gått av. Så snitt, snitt, ur, i, sy igen med maskin och vips har jag två nya bättre begagnade bh:ar.

Jag har också putsat skor, tvättat och städat köket så nu förstår ju ni att det inte blev en så sen kulturnatt. Det blev det inte heller. Det blev besök på Upplandsmuseet, evolutionsmuseet, botaniska och langos och chokladboll. Sen skulle vi hitta någonstans att sitta men det hade alla andra redan gjort så vi fick gå hem och sitta i soffan. Och då blev jag trött, därför är jag nu pigg.

ajam

Kulturnatt på dagen, först

Kategori:


Nu bär det snart av ner på stan. Frågan är vad vi ska göra. Helt olikt mig så är jag noll förberedd, men det blir säkert bra ändå. Hej spontanitet!

Hej! Hej!

Det nya hemmet

Kategori:

Det nya hemmet har vuxit fram. Här får ni det i bilder:

Jorden är rund

Kategori:


Nu lyser min fina jordglob upp mitt liv igen. Hurra!