Majas kuriosa

En väldigt ytlig dagbok.

Där damm brukar samlas...

Kategori: Loppisshopping

...samsas nu ett gäng med gamla väskor. Vi har tänkt oss att vi ska fylla hela utrymmet med snygga gamla resväskor, men det får ta den tid det tar att hitta passande och prisvärda väskor. 

Den blå längst till vänster har min sambo fyndat från blocket, 200 kr. Den i mitten köpte vi i Tidaholm för typ 50 spänn och det senaste tillskottet kommer från Vaksala torg och kostade oss 150 kr. Vi får väl se vad slutnotan blir, och om det blir så snyggt som jag har tänkt. 





ajam
 

Plastblommor

Kategori: Inredning


Jag har inte speciellt gröna fingrar, fram för allt så har jag inte ett grönt minne. Jag glömmer helt enkelt bort att vattna mina blommor. Därför tycker jag att orkideer är den ultimata växten, men det var inte orkideer som jag skulle skriva om nu. Det var det där med plastblommor, tecknet på riktigt dålig smak enligt många. Men det måste ju finnas undantag? Badrum utan fönster tycker jag är ett bra undantag. 

Växter gör ju att rum ser mer levande ut, även om de inte lever, och länge lever den om den inte lever. Det här ser väl ändå ganska stiligt ut? Allt du ser på bilden är från ikea, hemskt fantasifullt.


ajam