Majas kuriosa

En väldigt ytlig dagbok.

Sovrummet är mitt

Kategori: Inredning


I vår lägenhet kommer vi överens och kompromissar vad gäller inredning i hela lägenheten, bortsett från sovrummet. 

Jag låter det sakta växa fram. Här kan jag leva ut min bohemiskt läggning. Dagen innan julafton handlade jag en del på stan. Rean börjar ju nästan då. Jag köpte i alla fall ett par gardiner till i turkost vilket gjorde sovrummet mycket mysigare. 



ajam

Hallen och Västra Aros-helg

Kategori: Shopping


Idag har vi efter en 30-årsfest shoppat loss i Västerås. Vi bestämde oss för att ta in på hotell i Västra Aros eftersom vi är för gamla för att sova på golv. Att vars på 30-årsfest var ungefär som att vara på 20-årsfest. Det tyckte jag var skönt. 

Hur som helst så shoppade vi loss i Västerås. Jag köpte tre klänningar och en kofta. Vi köpte också en hallmatta på Lagerhaus. Mysfaktor för 100 kr. Titta vad fint det blev. Hallen är ju det första man ser av ett hem så den är ganska viktig. Vår är oftast mest stökig eftersom den är liten och vi är trötta efter jobbet och slänger saker på golvet. En fördel med att inte bo med mamma och pappa är att man kan göra så. 

Och så lite kuriosa; när vi precis checkat in på hotellet så mötte vi Maria Montazamis man i hissen. När vi kom tillbaka efter festen mötte vi honom och Maria. Jag var starstruck. 

Så här ser vår hall ut: 


Ny matta och min Carl Malmsten-stol som jag hade när jag var liten. Den agerar pall. 



Korgarna är missledande prydliga. Oftast ligger allt på istället för i. 


Loppisfyndad lampa (av mamma och pappa). En fördel med att ha bott med dem är att man får saker. 

ajam