Majas kuriosa

En väldigt ytlig dagbok.

Läsning och Body Shop

Kategori: Tips


För 99 kr får man det klassiska body butteret oliv och duschcreme samt lite nyttig läsning:
https://www.prenservice.se//bestallpren.aspx?titel=228&kampanj=228147&erbjudande=228050

ajam

Det stals en timme av mitt liv

Kategori: Allmänt


Åtminstone av mitt söndagshäng. Jag har sorterat klart bland kläderna. Två kassar till loppis och två till försäljning, om jag orkar. Ska jag a) sälja på tradera b) sälja på någon loppis och betala för att hyra plats eller c) slänga in allt i förrådet och vänta på att Ikea har gratisloppis vid sommarens slut? Svårt.

Det som är drygt med tradera är alla puckon som budar på saker de inte vill ha eller inte har råd med. Dessutom tar det tid att lägga upp, kolla vilka som betalat och sedan packa allt. Fördelen är dock att man kan tjäna rätt bra med pengar på ratade grejer. Kanske får jag inspiration till att hålla på med tradera nu när jag har påsklov, men först ska jag till London!

ajam

No mercy

Kategori: Allmänt


Jag vaknade tidigt (för en lördag) av att mobilen ringde. Jag svarade och blev påmind om att jag skulle shoppa med Pelle idag. Det var motsträvigt men målinriktat jag klev upp och gjorde mig anständig för att vara bland folk.

Det gav schysst utdelning; tre blommiga klänningar, en vit klänning, en blommig topp, en bikini och ett par till av de strumpbyxor jag alltid köper från lindex.

Det var ju bara det att allt detta skulle ner i byrån och in i garderoben, och där var det fullt. Jag tog då fram två stora kassar, en för kläder som jag ska skänka och en för kläder som kan säljas och de är nu fyllda trots att jag bara jobbat mig igenom byrån.

Det är ju ändå lördag så jag pausar i soffan en stund. Ibland är det bara så skönt att inte kalasa på lördagar, speciellt om man gjorde det igår. Nu ska jag äta godis och sedan städa vidare. Är detta för att jag fyllt 26?

ajam

Goodiebag till mig!

Kategori: Allmänt

Goodiebag.nu är underbara. Tack, nu ska jag bara testa produkten också.

ajam

Snart fyller jag 26

Kategori: Allmänt


Det kan man inte tro, eller jag inte det i alla fall, men så är fallet. Tjugosex. Inga mera ungdomsbiljett. Betyder detta att jag snart är vuxen på riktigt? Läskigt.

Det här min önskelista:

1. Trea i Fålhagen.
2. Fast jobb på mitt jobb.
3. Körkort.
4. Fred.

Ganska vuxet.

ajam