Majas kuriosa

En väldigt ytlig dagbok.

Nu ska jag sälja saker, kom och köp snälla ni!

Kategori: Loppisshopping

 
Imorgnon ska du komma till Fyris Park vid Ica Maxi mellan 12-15 och köpa massor av mina saker som jag sorterat ut inför den stundande flytten. Halva vardagsrummet är fyllt av kassar med kläder, porslin, pynt och annat smått och gott. Det mesta är väldigt fint, jag har ju trots allt valt alla dessa saker vid något tillfälle. Det finns dock ett par undantag i form av presenter som inte funnit sig till rätta. Så gott folk, kom och köp. Det ska till och med bli fint väder, bara en sån sak!!
 
ajam
 

Buzzing

Kategori: Tips

 
Buzzador är verkligen en så sjukt bra idé. Man får prova saker alldeles gratis och man får så mycket att man kan prova flera gånger och ge bort saker till kompisar och familj. De blir glada och på så sätt får både den provade produkten och buzzador massa positiv uppmärksamhet. Nu har jag precis buzzat klart munsköjen Flux, och den är både jag och pojkvännen mycket nöjd med. Allt gott helt enkelt, möhöhö.
 
ajam
 

Baglady

Kategori: Allmänt

Flyttbestyr i form av klurerier och köer

Kategori: Nytt boende


Det är så många tråkiga saker man måste göra när man ska flytta.

Flytta försäkringar, bredband, kolla räntor, säga upp, säga till, säga ifrån, sääääjjjuuuäääääääähhhh

Frågan är om man ska eftersända posten eller om man bara ska anmäla hos skatteverket? Jag tar gärna emot tankar. Frågorna är egentligen många men nu sitter jag och väntar på min skjuts så det känns bra att göra det här nu istället för att klicka hem saker eller bara glo på play.

Telefonköerna är dock långa och tålamodet kort. Vi får se hur länge detta driv finns kvar.

ajam
 

Det är över nu

Kategori: Allmänt


Lite så känns det, men samtidigt helt overkligt att det här är min näst sista arbetsdag. Jag har ingen arbetsplats längre utan alla mina saker ligger i två sorgliga IKEA-påsar och stirrar ledsamt på mig. Men jag kan göra föga åt detta utan försöker ladda om för vad som kan tänkas bli istället. Det är så mycket och så många jag kommer sakna, men saknad betyder jag samtidigt att det varit bra och det tycker jag att man ska vara tacksam för. Fast jag i regel är emot tacksamhet.

Nu, vänta på att pappa kommer och hämtar mig och alla mina saker och sedan blir det en lugn kväll för imorgon gälller det att briljera. 



ajam

Skolavslutning

Kategori: Allmänt


Nu har jag gjort min första skolavslutning som utbildad lärare, och en fin blev det. Mina små åttor hade köpt presentkort på monki. Det är ju nästan så man kan misstänka att de läst min blogg. Tack till er! Jag vill också tacka mina fina kollegor för en trevlig termin och afterwork. Mina tankar går också till alla nior som jag haft denna termin som nu ska vidare, och det kommer gå så bra!

Jag har också blivit avtackad eftersom min anställning tar slut på fredag. Det känns konstigt och tråkigt men man vet aldrig, det kanske leder till något bra. Jag har intervjuer inbokade och inte gett upp hoppet på att jag får stanna. Vi får se.

Lite mer sommarväder bara så kommer allt bli guld. Pepp pepp!!

ajam

Det drar ihop sig

Kategori: Allmänt


Det verkar som att jag nu jobbar min sista vecka på jobbet. Det känns så himla tråkigt. Jag har idag plockat bort mig själv, städat med klassen och skrivit på allas betyg. Imorgon kommer bli en lite sorglig dag, men naturligtvis full av framtidstro och sommarkänslor också. Jag har en fin lägenhet som jag ska få pyssla med så nu är det bara jobb som saknas. Ge mig ett jobb! Helst mitt jobb! Det får gärna sluta regna också. Och just det, Sverige ska vinna ikväll. Tack.

ajam

Hyllning till Glee

Kategori: Allmänt


Igår var den bästa utekvällen på väldigt länge. Det kändes nästan som att jag var 19 igen, och då ska man komma ihåg att jag tydligen är "typ 30". (INTE OKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Hela kvällen var bara hur kul som helst. Vilken tur att det inte finns bildbevis. Hur som helst, idag kollar jag bara på Glee. Jag är kär i Glee. Mest är jag kär i relationen mellan Kurt och hans pappa. Så borde alla relationer vara. Nu ska jag kolla vidare.



ajam


Grattis Sverige!

Kategori: Allmänt

Vi firar med sushimys i soffan. Frågan är bara vad man ska se på tv. Sällskapsresan går på fyrans filmkanal men den har jag sett tills jag blev mätt. Men svenigt är det. Kanske en beckfilm? Det känns väldigt svenskt. Om man nu bryr sig om sånt.

ajam

Första saken inköpt

Kategori: Nytt boende


Jag är en skata. Sån tur är gillar min pojkvän också saker som blänker. (vad betyder det?)

Brickbord inköpt till casa de Lakic/Back Träff. Jag längtar tills jag får flytta in och börja röja!!

ajam

Buzzar flux

Kategori: Allmänt


Så många dansbandskonsonanter! Så är det i alla fall, och jag gillar verkligen buzzador. Man får gratis saker till sig själv och sina vänner och sen får man säga vad man tycker. Gratis och tyckande, det gillar jag och min sambo är väldigt förtjust i munnskölj. Och jag är väldigt förtjust i honom. Speciellt när han luktar gott.

ajam

Full fart frammåt

Kategori: Allmänt


Jag startade denna blogg för att jag var understimulerad på ett sommarjobb. Jag har nu varit riktigt dålig på att skriva för att jag har haft alldees för mycket att göra. Jag har stressat över det faktum att jag inte längre är student och därför inte får bo kvar i min studentlägenhet, att jag inte får ta lån eftersom jag inte har fast jobb, att jag inte haft minst 150 000 eftersom jag bara jobbat i fem månader och pluggat i fem år, att jag förmodligen inte får jobba kvar och sist men inte minst över att göra en rättvis bedömning av alla mina elever.

Men nu, trots en helg som regnat bort, ser det ljust ut. Vi har hittat och köpt en lägenhet som vi flyttar in i om en dryg månad. Jag har börjat sortera ut saker som vi inte ska ha med och precis sålt en hylla. Om det är någon som vet om en loppis som köper in grejer så hör av er för här ska röjas!

Vad gäller jobb ser det lite mörkt ut på "mitt" jobb men det löser sig. Jag får lön under sommaren och i värsta fall får jag väl vikariera i höst.

Om jag nu bara fick åka på en veckas sol och bad också så skulle livet se mycket ljust ut. Det kan dock vara lite svårt att motivera när man precis köpt ett dyrt hem, men vet vet.

ajam