Majas kuriosa

En väldigt ytlig dagbok.

Kvalborg

Kategori: Allmänt

Vår och valborgspulsen är hög i Uppsala. Vid mitt hem går en viktig artär. Folk glider förbi i stora gäng med solbrillor och systemkassar. Grilldoften ligger tung. Musiken dunkar ständigt, från flera håll hörs olika men ändå lika låtar. Allt är underbart, enkelt och förväntansfullt. Idag är jag kär i dig min hemstad. Jag ska bara städa klart, sedan ska jag också bidra.

ajam

Indiska online

Kategori: Allmänt


Nu kan man inte bara bläddra runt i indiskas App utan man kan shoppa på deras hemsida. Just nu med 20% rabatt om man följer dem på indiska. Wopi!

ajam

25% på Monki och fri frakt

Kategori: Shopping


Om du är H&M-clubmedlem, och föga förvånande så är jag det. Mer shoppat:





Nu ska jag tagga ner med disk och ett par avsnitt av danska unga mödrar.

ajam


ajam

Bara stranden som fattas

Kategori: Shopping


Jag har beställt finaste strandklänningen från H&M. Nu vill jag glida runt på någon charterort. Ge mig tack.

Tom korg

Kategori: Shopping


Jag är ensam hemma i min tysta lägenhet och konsumerar tv som min sambo inte står ut med. Med datorn vid min sida har jag en tendens att börja slentrianshoppa. Först stoppade jag saker lite på måfå i HMs varukorg. Sedan tog jag mitt vett till fånga och bara loggade ut. När man måste leta efter saker man vill ha så ska man inte handla.

Jag kom då på en annan sak. Jag behöver ju ett gult nagellack (ny definition av behöver) så jag hittade en sminksajt att fördriva tid på. Men man kan ju inte bara beställa ett nagellack så jag fyllde på med lite solskydd, krämer och lite allt möjligt som poppade upp.

Det här blev en lång nästan meningslös historia. Jag ska nu komma till poängen. Jag insåg att jag ju bara behövde nagellacket och faktiskt inte just nu utan jag kan köpa det i en vanlig affär imorgon efter jobbet. Jag känner mig duktig, patetiskt eller inte.

ajam

Söndag deluxe

Kategori: Allmänt


Efter gårdagens shopping bar det av på spa, sparadiset på Sibyllegatan för att vara exakt. Vi hyrde deras bubbelpool och jag fick massage. Mysig miljö och bra priser. Jag kan verkligen rekommendera detta både till par och kompisgäng. Den privata poolen kostade 300 kr/person i 60 min.

Idag har varit mindre glammig. Rättat mycket och fixat och donat så jag är alldeles trött. Synd att man nu måste styra någon sorts middag. Mer av gårdagen och mindre av vardagen tack.

ajam

Shopping, mat och spa

Kategori: Allmänt


Efter en blöt kväll bjuds det på en blöt dag. Idag ska jag på spa med min snälla snälla pojkvän. Jag har dessutom köpt en väska som jag funderat länge över. Snyggaste beach-väskan.

Inte nog med det så har jag fått en berlock till mitt armband också. Bra dag!

ajam

Första arbetsdagen

Kategori: Allmänt


Jag kan inte påstå att jag var virrig idag på jobbet, för det är jag typ aldrig men sjukt trött och lite desorienterad. Det blir nog bättre imorgon efter en god natts sömn. Nu blir det middag med mitt fina födelsedagsporslin. Tack mamma och pappa!

ajam

Storstäd

Kategori: Allmänt


Idag har vi fejat och fixat. Jag har tänkt på alfons och hans pappa hela dagen. Men nu är jag klar sedan länge och har gjort pizza och hänger i mitt nystädade hem. Jag tänkte passa på att visa vår samling av ölunderlägg som vi plockat ihop här och var i Europa och på diverse krogar här hemma.

ajam

Svennemys

Kategori: Allmänt


Det är för skönt att vara ledig. Jag har nästan inte gjort någonting och det är underbart. Nu trycker vi tacos och how i met your mother. Lägg märke till min snygga ljusinstallation. Det är det enda påskpynt jag brytt mig om att fixa, förutom godis då. Jag hade inget mer att säga.

ajam

Tacky skal

Kategori: Shopping


Jag har konsumerat för mycket Teen Mom vilket gjort att jag fick ett behov av ett leopardskal till min iphone.



http://www.skalhuset.se/index.php?main_page=product_info&products_id=809

Kostnad: 69 kr plus 49 kr för frakt.

ajam

Gnäll

Kategori: Allmänt


Jag orkar varken städa eller påskpynta. Jag har hittills sett 11 avsnitt av teen mom 2 idag och snytit mig 3000 gånger. Jag är så sjukt opepp på allt. Det verkar som att mina dagar är räknade i min lägenhet och jag kan inte få ett lån eftersom jag varken har fast jobb eller flera hundra tusen. Hur ska man kunna spara ihop så mycket pengar under studietiden? Jag kan heller inte få en vanlig hyreslägenhet eftersom jag bara köat i 8 år. nääää jag är inte bitter alls, bara sjuk och snart hemlös. London var dock lika bra som vanligt. Jag kryar nog på mig och då kanske läget känns mindre piss. Peppa mig gärna, men ge mig hellre en lägenhet.

Några hundra tusen går också bra.

ajam