Majas kuriosa

En väldigt ytlig dagbok.

Bokrea

Kategori: Shopping


Finns det egentligen någon bokrea att tala om när man jämt kan beställa böcker för nästan inga pengar alls och utbudet av begagnade böcker är enormt? Nej det gör väl inte det men för att tjäna ännu mer pengar så är det i alla fall bokrea varje år och det är nu. Jag förbeställde till och med på nätet så någon mysig bokhandel fick jag inte uppleva, fast det valde jag ju själv eftersom det är billigare och så sjukt smidigt att klicka hem.

Igår kom paketet. Det var tungt. Jag kan tipsa om adlibris bokpåse, den var både tålig och snygg. Och så syns det ju att man är en bättre människa eftersom man läser.


http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0000011193


ajam

På hemmaplan

Kategori: Allmänt


Nu är jag hemma efter några underbara dagar i Budapest. G jobbar men jag har ju sportlov så jag är hemma och pysslar. Jag har rättat lite, plockat och grejat. Det finns två tråkiga saker man alltid måste göra efter en semester; sortera mailen och plocka upp väskan. Tråk och tråk, men jag hittade ett tips i inkorgen som jag tänkte dela med mig av. Nu kan man få hem två fullsize produkter från wella gratis via goodiebag.nu. Skynda för de tar säkert slut!

Fred!

ajam

Heliga helg

Kategori: Allmänt


Ännu en helg har nästan passerat. Det är galet vad mycket man ska hinna med på helgen nu när veckan är full av arbete och orken är slut när arbetsdagen är det. Det är nästan så man får lite prestationsångest över helgen, men det är roligt att roa sig och nödvändigt att fixa/plocka/städa/organisera.

Den här helgen har varit bra, jag har firat lillebror som fyllt 24, varit på middag med vänner och fixat/plockat/städat/organiserat. Det enda jag missade var melodifestivalen, precis som förra helgen. Ja, nästa också för då är jag i Budapest. Det gör inte så mycket att jag missat det, jag gillar ju varken musiken eller människorna speciellt mycket men jag tycker om tävlingar och att typ hela Sverige är så engagerat i det hela. Dessutom är det lite sorgligt att vissa "kändisar" dyker upp för melodifestivalen, ger allt och försvinner igen. Det måste vara sjukt trist för egot.

Nu ska jag hinna med en sak till, Harry Potter. Jag har köpt alla filmer på blir ray så nu ska här njutas av sagovärld, imorgon - skolans värld igen.

ajam

Helg i goda vänners lag

Kategori: Allmänt


Hela helgen var jag i den kungliga huvudstaden och roade mig kungligt. Jo, det är sant. jag tog den ork jag hade kvar efter veckan och omvandlade den till bästa kalashumör. På fredagen fick jag se Jasmins fina lägenhet söder om söder och på lördagen fick jag se Strindbergs hem http://www.strindbergsmuseet.se/ tillsammans med gamla vänner. Fast ni är inte gamla, i alla fall inte David. Teater fick jag också de; Dödsdansen på Stadsteatern http://www.stadsteatern.stockholm.se/. En angenäm upplevelse fast lite sövande till en början eftersom jag var uppe ganska (läs väldigt) sent på fredagsnatten. Men när det tog hus i helvete vaknade jag till. Jag älskar Strindberg.

ajam
  

Gå till indiska

Kategori: Allmänt


Passa på att gå till indiska och fynda, 70% på reapriset vilket betyder att man kan köpa en hatt, en mössa och ett linne för typ 100 kr. Löjlig billigt. Det fanns massor av vinteraccecoarer för inga pengar alls. Det passar ju ganska bra eftersom vintern kom nu.

ajam