Majas kuriosa

En väldigt ytlig dagbok.

Läs om inredning och få inredning

Kategori: Tips


Jag har just beställt ex antal nummer av en inredningstidning, bara för att jag ville två skålar ur serien Kulinara. Jag borde egntligen sluta beställa tidningar för jag läser dem typ aldrig men eftersom jag vill ha premien som är värd mer än vad jag betalar för allt så är det väl okej? Jaaaaa.

http://www.tidningskungen.se/prenumerera-pa-tidningen-allt-i-hemmet.asp



ajam

Versace for H&M

Kategori: Allmänt


Jag har kikat runt lite på Versaces kollektion http://www.hm.com/se/versace#collection/ladies/6101_webb_2 för H&M och det var faktiskt inget för mig, det känns lite skönt eftersom jag köpt en del annat i Italien och är ganska nyss hemkommen från IKEA (och från Italien). Men mer om det en annan gång för jag är alldeles för trött.

Kolla själv på kollektionen, om du lyckas komma in. Hela dagen har det varit stopp. Det är lite frustrerande med en onlinebutik som man inte får gå in i. Hela poängen med en onlinebutik är ju just tillgängligheten 24-7. Det är dock förståeligt att de stora modehusen belastar hemsidan. Nu ska jag kolla på TV tills jag blir tröttare och sen ska jag sova.

ajam

Åkes och Emmaus - gör en höstutflykt innan vintern kommer!

Kategori: Loppisshopping



Om du ska åka till Emmaus i Gryttby så ska du stanna här, eller varför inte åka till Åkes för Åkes skull? Massor av rum fyllda med antikiviteter och roligheter och mycket snygga möbler till helt okej priser. Här finns allt mellan himmel och jord från hela 1900-talet.













Till din undervisning?

På Emmaus ser det mer ut såhär:



Jag tycker att det är ganska kul att gå runt och pilla på grejer, även om jag måste tvätta händerna mycket och länge efter.

Det ser ut såhär också:



Såhär såg jag ut:





Det var det, väl värt en utflykt.



Jag ska på en längre utflykt på onsdag, en hel vecka Italien ska jag njuta av med min sambo. Vi har blivit lite sålda på dessa miniguideböcker så det har inhandlats. Turisttöntigt, ja men det är ju det vi är. Hell yeah!

ajam