Majas kuriosa

En väldigt ytlig dagbok.

Vår-bord

Kategori: Inredning

Jag gör ofta om där ögonen ofta vilar, exempelvis på köksbordet.

Kannan som jag fått av mamma får nu stå och vänta på påskris. Medan den väntar får där bo några trätulpaner. De finns lite då och då på loppis, men de brukar ta rätt bra betalt för dem. Jag fick denna bukett för 20 kr. Det var kah nöjd med. 

På Röda korsets kupan hittade jag en vit liten ljusstake från Höganäs. Jag har redan en gul och en turkos så det var riktigt roligt. Jag undrar hur många olika färger som finns? Jag har betalat 10 kr styck för två av dem. Den gula hittade jag i ett skåp på landet och tog hem den. Jag och mamma gillar ofta samma saker men färgerna gul delar oss, till min stora lycka.


ajam

Helgen går mot sitt slut

Kategori: Inredning


Igår tog vi med oss min svärmor och körde Kupan, Erikshjälpen och Stadsmissionen (igen).

Det fanns säker att handla den här gången med; en stol, ett fat, en ljuslykta, en duk och en sommarklänning. Inte illa. Mest nöjd är jag med stolen. Den är egentligen lite för låg för att sitta bekvämt på men den vackra färgen samt priset gjorde att det blev affär. Mintgrön stol för 30 kr var för billigt för att skippa. 


Idag tog vi en sväng förbi Fyrispark innan vi landade i mammas och pappas trädgård. Där fick man pannkakor och elda förra årets grönska. Innan hemfärd blev det en blåsig promenad i Wiik. 

Ni får se inköpen från Fyrispark en annan dag, för jag har det alldeles för bra i soffan för att orka gå och ta en bild. 

ajam

Kalas-tips

Kategori: Fira


Jag älskar att fylla år. Det gör jag om drygt två veckor. På Tiger hittar jag ofta bra kalas-grejer och presenter. Igår köpte jag vimplar som jag ska ha på mitt kalas. De små kanske får hänga i påskriset. 10 kr/styck tyckte jag att det var mer än värt i alla fall. 


ajam


Nu grönskar det

Kategori: Inredning

Åtminstone så grönskar det i fönstret. Jag har ju ingen trädgård med snödroppar i. 


Ganska schysst va? Frågan är bara hur jag ska lyckas komma vidare med detta projekt. Det blir till att googla en hel del. 

Det är vårmånad, min födelsedagsmånad. Livet känns lite ljusare. Idag blir det födelsedagskalas för moster och en sväng på stan. Hej mars! 

ajam